Avdelningar

Volontärer

Connect

Vill du göra en ovärderlig insats? Som volontär ger du lite av din tid, men gör mycket för någon annan. Hos oss finns möjligheter att göra skillnad, samtidigt som du får personlig utveckling och - ska känna dig stolt!

Vi söker främst volontärer till våra secondhandbutiker. Butikerna driver vi med syftet att minska allas vår miljöpåverkan och att bidra till social hållbarhet. Här arbetstränar personer med stöd av handledare för att utvecklas och komma ut i arbetslivet. Våra butiker finns i Spånga och Nynäshamn. Mer info hittar du här. Är du intresserad går det jättebra att kontakta butikerna direkt! Alternativt att lämna en intresseanmälan här såklart.

Som volontär kan du även göra en värdefull insats på våra boenden. Vi söker till exempel dig som kan leda matlagningskvällar för klienter och dig som är frisör. Har du någon annan idé? Du kanske vill hjälpa till att snickra, göra fint i trädgården, skotta snö... det finns alltid något för någon!

Vill du lämna en intresseanmälan? Härligt! Klicka på länken här nedanför.Hjärtatklick.png

Jag vill hjälpa till!

Olikheter är bra

Vi förespråkar mångfald. För oss är det viktigt att ha olika kultur- och språkkompetenser i organisationen så att vi på ett demokratiskt sätt kan möta omvärlden. Vi är en öppen organisation för alla som kommer i kontakt med oss – oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning, funktionsvariation eller ålder. På Skyddsvärnet bemöter vi alla människor på ett respektfullt sätt.

Jobbar du redan på Skyddsvärnet ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@skyddsvarnet.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor