Praktikplatser

Är du studerande på högskola/universitet eller en yrkesutbildning och vill få erfarenhet samt fördjupad kunskap inom socialt arbete? 

Skyddsvärnet har mångårig erfarenhet av att tillsätta praktikplatser för studerande inom våra olika verksamhetsområden. Det kan handla om praktikperioder som varar ett par veckor upp till en hel termin.

Vi tar även emot studenter som gör sina fältstudier hos oss samt skriver B- eller C-uppsats om någon verksamhet hos Skyddsvärnet. Studenterna kommer vanligtvis från socialhögskolor men även från YH- och KY-utbildningar.

Är du intresserad av att göra din praktik hos oss? Följ länken nedan för att lämna en intresseanmälan.

 

*Vi har just nu bara möjlighet att ta emot studerande praktikanter.

Klicka här

Vi på Skyddsvärnet

Skyddsvärnets medarbetare verkar i ett mångkulturellt land. För oss är det väldigt viktigt att ha skilda språk- och kulturkompetenser i organisationen så att vi på ett demokratiskt sätt kan möta omvärlden. Vi är en öppen verksamhet för alla som kommer i kontakt med oss – oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder. Vi bemöter alla människor på ett respektfullt sätt och förespråkar mångfald.

Stockholm

Drakenbergsgatan 22
11728 Stockholm Vägbeskrivning kansliet@skyddsvarnet.se 08-7291730 Se sida

Jobbar du redan på Skyddsvärnet ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@skyddsvarnet.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor