facebook tracking

Veckans Höjdpunkter V.20

Hej alla Skyddsvärnare!

Trots att det bara gått en vecka sedan senaste blogginlägget har det hänt en hel del. Här kommer en uppdatering.

Innan vi går in på nuvarande vecka börjar vi med en härlig bild från loppet Tough Viking som gick av stapeln i lördags på Stockholms stadion. Några av våra medarbetare var tappra (och galna) nog att delta och utsätta sig för allt från löpning och klättring till lera och elchocker. Här snackar vi teambuilding på hög nivå!

IMG_0093.JPG
I onsdags var det dags för Skyddsvärnets sista frukostseminarium innan ett par månaders sommarpaus. Föreläsare denna gång var Lina Hellmark och Camila Orellana från organisationen Bufff (Barn och unga med föräldrar/familjemedlem i fängelse och ämnet var ”Barns påverkan av föräldrar i fängelse”. 

Vi fick bland annat veta hur barnen kan påverkas av att ha en frihetsberövad familjemedlem, och hur vi som vuxna kan stötta dem på bästa sätt. Ett viktigt och engagerande seminarium som ledde till massor av intressanta frågor från publiken. Här kan du läsa en kort sammanfattning.IMG_7297 (kopia).JPGJohan och Marita har varit iväg på en 3-dagars utbildning och är numera certifierade anbudsgivare. Nedan syns de på bild tillsammans med Johan Svedberg från Visma som höll i utbildningen. Bra jobbat!IMG_0316 2.jpeg

Vi har deltagit på ICSW (International Counsil on Social Welfare) sociala plattformsmöte. Huvudgäster denna gång var ledande representanter för rörelsen "Vi står inte ut!" som består av ca 11 000 engagerade professionella och volontärer, och har mer än 73 000 följare på nätet. 

Övrigt:

  • Vi har höjt boendekvaliteten på nuvarande Halvvägshuset i Hässelby/kommande Björka Hässelby genom att börja installera Wi-Fi i varje lägenhet.
  • Riksorganisationen Famna där Skyddsvärnet är medlem har haft årsmöte. Nilla sitter kvar som ledamot i styrelsen.
  • Vi har fått nya deltagare till arbetsintegreringen på Stadshagen.
  • Vi har haft möte med Ung Fritid i Nynäshamn angående samarbete kring ungdomar som inte går i skolan.
  • Vi har fler möten inbokade angående GA-metoden.

Önskar er en fin helg!
Malin

LEDIGA JOBB

Det finns inga lediga jobb som matchar dina val.
Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Skyddsvärnet ?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@skyddsvarnet.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor