facebook tracking

Vi välkomnar vår nya kommunikatör!

 

I veckan började vår nya kommunikatör Malin Persson sin tjänst på Skyddsvärnet. Malin tar över Rebeccas tjänst, som från och med maj ska gå på föräldraledighet under ett år. Vi passar på att säga hej till Malin och hälsar henne varmt välkommen till Skyddsvärnet.

Hej Malin, hur kom det sig att du sökte tjänsten som kommunikatör hos oss?
Jag tyckte att det verkade vara en intressant organisation. Skyddsvärnet gör ett viktigt arbete, vilket känns givande för mig att få vara en del av.

Vad upplever du att Skyddsvärnet som organisation arbetar för?
Det intrycket jag har fått är att man vill stötta människor med olika behov och bakgrund och se till att de får en fungerande vardag.

Hur har din första vecka på Skyddsvärnet varit?
Det har varit jättespännande! Mina förväntningar har stämt överens med verkligheten och jag har redan lärt mig mycket. Jag ser fram emot att få mer information om hur organisationen arbetar och börja bidra till verksamheten.

Vad ser du fram emot under din kommande tid på Skyddsvärnet?
Det är många saker, men främst att få träffa alla människor inom organisationen och se hur arbetet sker i verkligheten. Sedan ser jag självklart även fram emot att få arbeta med kommunikationen och se till att den fungerar på ett bra sätt.

Visst har du redan träffat en del av Skyddsvärnets medarbetare?
Ja! Det har varit väldigt trevliga möten. Alla verkar brinna för det dem gör och det märks att det finns mycket kunskap och engagemang. Jag ser fram emot att fortsätta träffa alla enheter och prata om hur samarbetet ska ske framöver.

Malin_Persson_Svartvit_Vald (kopia).jpg

Malin Persson, Kommunikatör Skyddsvärnet 

 

LEDIGA JOBB

Det finns inga lediga jobb som matchar dina val.
Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Skyddsvärnet ?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@skyddsvarnet.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor