facebook tracking

Veckans Höjdpunkter - V.5-6

Hej på er denna soliga fredag! Vi är redan inne i februari och våren närmar sig med stormsteg. Den senaste tiden har bland annat detta hänt på Skyddsvärnet:

Marita besökte Halvvägshuset i Malmö under veckan. Där hölls ett första uppföljningsmöte med Kriminalvården, vilket gick bra. Det är snart fullbelagt i verksamheten.


Såhär ser Halvvägshuset i Malmö ut:IMG_3718.JPGAvtalet för Halvvägshuset Stockholm förlängs t.o.m juni. Ny upphandling är ute och nytt avtal med vinnande aktören kommer att gälla från 1 juli 2018.

Även Nilla befinner sig i Malmö denna vecka. Bland annat för styrelsemöte i Famna och studiebesök i verksamheter. Hon deltar även i nordisk konferens i Köpenhamn, där det diskuteras idéburen välfärd.

JMW Bygg & Fastighet skänker ett biljardbord i fint skick till en av våra verksamheter. Det är något som verkligen kommer att uppskattas! Biljardbordet hamnar på Björka stödboende.

Childrens program har varit på Skyddsvärnet för att berätta om sitt arbete och för att se om detta kan vara något som vi kan samverka kring eller finna idéer för projektansökan.

Skyddsvärnet har deltagit i workshop om Sveriges integrationsarbete, resultatet är underlag för högnivåmötet i maj med arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson.

Skyddsvärnet har en ny medarbetarsida där personal ständigt kan finna viktig och relevant information. En god idé som förhoppningsvis kommer att uppskattas bland alla Skyddsvärnare.

Det var allt för denna gång! Glöm inte att mejla mig höjdpunkter från DIN enhet. =)

Trevlig helg!

 

LEDIGA JOBB

Det finns inga lediga jobb som matchar dina val.
Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Skyddsvärnet ?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@skyddsvarnet.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor