Skyddsvärnet på Stafesten för UNICEF 2018 - Häng på!

Hej Skyddsvärnare! I augusti 2017 deltog ett glatt gäng från Skyddsvärnet i Bellmansstafetten, vilket blev en succé! I år byter evenemanget namn till Stafesten för UNICEF och arrangören Marathongruppen skänker 125 kronor per deltagande lag till UNICEFs verksamhet för barns rättigheter i världen. I överlag så är det samma, stora och roliga stafett - och nu vill vi att så många som möjligt från Skyddsvärnet ska delta på något sätt!

SPRING, GÅ ELLER HEJA PÅ - 22 AUGUSTI 2018
Marita, vår hurtiga områdeschef, har tagit stafettpinnen och redan anmält ett par lag från Skyddsvärnet till årets stafett, som äger rum den 22 augusti 2018. Denna gång tycker vi att så många av oss som möjligt ska medverka/delta på något sätt - oavsett om det är att springa loppet, gå loppet eller vara med och heja på och njuta av picknick tillsammans.

Du kan medverka helt efter din lust och förmåga. Exempelvis finns det även en promenadstart, där lag kan gå banan runt tillsammans.

SKYDDSVÄRNETS DELTAGARE OM STAFETTEN 2017

"Härligt att så många deltog från olika verksamheter! För egen del, som otränad, var det jobbigt men en tid som var ok för mig i det läget. Blev däremot peppad att behöva träna 2018 så jag kan slå min egen tid nästa lopp."
Nilla Helgesson, Direktor/VD

"Det var superkul och vill gärna springa loppet igen."
Cathrine Löwenström, handledare 

"Att springa Bellmansstafetten var ett toppensätt att lära känna kollegor från andra enheter. Alla var uppmuntrande och glada, rundan man sprang var fin!"
Petra Wennerblom, enhetschef

"Jag har som sagt anmält två lag redan och det går ju inte att hymla med att jag tycker det här är en himla rolig grej! Det grymma med det hela är att man helt enkelt gör något kul tillsammans efter arbetstid och att alla kan anpassa sin medverkan efter egen lust och förmåga. Devisen är” ju fler desto roligare” och då menar jag både de som vill springa och de som vill komma och heja. Inte att förglömma är att det även finns en promenadstart där man kan gå banan runt i grupp. Jag vill gärna springa igen och springer tills det inte finns några sträckor kvar att springa…"
Marita Fernström, områdeschef

"Jag hade så roligt på Bellman. Nästa gång ska vi under 20, eller hur Bosse?"
Bjarne Selin, glad timmis på Björka

"Jag överraskades över hur stort själva eventet var! Verkligen populärt med många sidoaktiviteter för de som valt att inte springa eller för de som redan sprungit. Rida på mekanisk tjur, dart och andra spel samt fika. Löpningen var ju helt klart bara jobbig men jag springer självklart igen då jag gillar utmaningar. Kul med ett sikte på något för mig som vill komma i bättre form. Nu kör vi, häng me vetja!"
Jimmy Örnquist, områdeschef 

"Det var verkligen kul, alla kämpade och hejade fram varandra, en del sprang till och med TVÅ gånger, så kul var det!! Det enda som var lite jobbigt var att fästa nummerlappen på tröjan tycker jag...Till nästa lopp uppmanar jag så många som möjligt att delta från Skyddsvärnet, vi borde kunna ställa upp med åtminstone fyra lag och och de som inte kan eller vill springa kan komma dit och heja fram de som deltar"
Bo Sandwall, kontaktperson

"Bland det jobbigaste jag har gjort. Men jag är glad att jag genomförde loppet med en relativt bra tid. I det stora hela var det väldigt trevligt förutom själva springandet. Det var jobbigt !"
Tina Föll, tf. enhetschef på Björka

"Blev överraskad av vilken härlig stämning det var på hela stafetten. Hundratals företag och organisationer samlades för vad som kändes som en stor fest. Loppet var för mig utmanande men ändå roligt att springa. Och den goda picknicken tillsammans efter var härlig. Skulle gärna delta igen!"
Rebecca, Kommunikationsansvarig

INFO OM STAFETTEN
Skyddsvärnet deltar i Stockholm den 22 augusti. Starten går 17.30 och efter loppet bjuds alla lag på en god picknick. För de som inte vill eller kan springa finns också en en promenadklass. Som avslutning på kvällen bjuds alla deltagare in till After Run med musikunderhållning.

Här kan du läsa mer om stafetten

ANMÄL DIG TILL MARITA
Hoppas att du vill och kan delta på denna roliga stafett i år. Marita tar emot alla anmälningar och sätter ihop lag. Mejla henne, gärna så snart som möjligt, om du vill springa, gå eller bara komma och ha trevligt. (Skyddsvärnet står för kostnaden av deltagande).

Mejla: marita.fernstrom@skyddsvarnet.se

Nu kör vi!Glada deltagare från Skyddsvärnet på Bellmansstafetten 2017

LEDIGA JOBB

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Skyddsvärnet ?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@skyddsvarnet.se
  • Christine Dahl Elfver
  • Christoffer Lagerlöf
  • Erling Södergren
  • Hassan Husseini
  • Jenny Larsson
  • Johan Holmdahl
  • Lars Bergström
  • Marita Fernström
  • Miroslav Pesic
  • Mohammad Ayoub
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor